Vihdoinkin tapahtuu jotain edistymistä muumitalon kanssa. Nuo laudoitukset sain laitettua jo tammikuussa, mutta tänään vihdoinkin sain järjestettyä aikaa ja muumitalo sai sinisen värinsä.  Maalasin tarkoituksella joitakin kohtia huonosti, niitä olisi vielä tarkoitus sivellä jollakin, jotta taloon saataisiin hieman ränsistynyt vaikutelma.

415380.jpg

Viikonlopun aikana olen maalaillut myös sorvattuja pylväitä, jotka tulevat aikanaan Muumitalon kuistille. Seuraavaksi olisi alettava kyhäämään ikkunoita, mutta ne ovat vielä vähän mietinnän alla,koska ovat melko haastelliset seinien kaarevan muodon vuoksi. Ikkunoita vielä miettiessä olisi tarkoitus liimata ainakin kattopäreet paikoilleen.

415291.jpg

Muutaman viikon takaiselta Jyväskylän reissultani löysin myöskin Mamman ja Papan. Nuuskamuikkunenkin siellä olisi ollut, mutta se oli niin ruma, että sai jäädä kaupan hyllylle. Pientä leikkijää se tuskin olisi haitannut, mutta äitiä kyllä ;) Ehkäpä Nuuskamuikkunen ainakin toistaiseksi on omilla retkillään. Kotoa löysin Pikku Myytä oikein kaksi kappaletta. En vain vielä tiedä kummanko noista huolin, pienenpi on aika pikkuinen, mutta tuo isompi taas on vähän pelottavan näköinen. Myöhemmin olisi tarkoitus tehdä koko muumiperhe itse, mutta nämä saavat kelvata toistaiseksi, koska kestävät hyvin myöskin leikkimistä!

Tässä muumit talonsa salongissa.

415293.jpg